Függőkert

Cégünk mottója: „Életünk része a természet”

Függőkertek, más néven zöldfalak otthoni telepítésével új lehetőségek nyílnak meg élőkörnyezetünk zöldebbé tételére. Nem csupán a megszokott kertekben, vízszintes felületekben gondolkodhatunk, hanem a függőleges terek kihasználásával olyan felületek is zölddé tehetők, amire eddig nem volt lehetőség. Függőkert telepítése városi környezetben különösen praktikus, hiszen helyhiány miatt normál kertben sokszor nem gondolkodhatunk. A zöldfal azonban megoldást nyújt rá, ha ott is növényekkel teli életteret szeretnénk. Dekorációs célja mellett további előnye, hogy a növények tisztítják a levegőt, oxigént termelnek és megkötik a szálló port.

about

Alkalmazási lehetőségek

Csak a képzelet szab határt!

Egy függőkertnek számos alkalmazási lehetősége létezik, az egyedi megoldásoktól a jól bevált elhelyezésekig. Telepíthető földbe ágyazva kertben, teraszon válaszfalként, térelválasztó elemként egyaránt. Belvárosi környezetben kert és terasz hiányában rögzíthető erkélyeken is, megtörve a betondzsungel szürkeségét, élettel teli, emberközeli környezetet alkotva.

Függőkert létesítésére beltéren is nyílik mód. Itt azonban ügyelni kell arra, hogy az elhelyezés ablak mellett történjen, fénnyel teli szobában, hogy ne gátoljuk a telepített növények fejlődését. Ahogyan kültéren, beltéren is használható térelválasztóként, valamint falra is rögzíthetjük, mint egy képkeretet. Lakások, irodák, éttermek és boltok, kiállítások impozáns építő köve. Vonzza a tekintetet és növeli a komfortérzetet.

Kialakítások

Függőkertjeinkben az a jó, hogy nem kínálunk sablonokat. Önre bízzuk milyen növényekkel kívánja beültetni zöldfalát. Ezáltal igényei szerint kialakíthat dekorációs díszfalat, de egy kis konyhakertet is, vagy akár a kettőt vegyítve. A környezeti lehetőségek figyelembe vételével telepíthető örökzöld, virágpompás, valamint fűszernövény fal is. Eldöntheti, hogy csupán a látványban kíván gyönyörködni, vagy a konyhában is hasznosítaná a zöldfal termését. A függőkert öntözése rendszeres gondozással, kézi erővel is elvégezhető, de akár automata öntözéssel is elláthatjuk, ami időt, energiát spórol meg a tulajdonosnak. Szerteágazó termékkínálatunkban megtalálja az Önnek leginkább megfelelőt, de egyedi igénye esetén is örömmel állunk rendelkezésére. A függőkertek előre legyártott és a helyszínen összeszerelt elemek, ezáltal bármilyen mintát, formát megvalósíthatunk. Cégünk vállalja, hogy az Ön elképzelései alapján megtervezzük, felépítjük a megálmodott függőkertet, mivel teljesen egyedire szabható. Csapatunk egyeztet a megrendelővel az elképzeléseiről, hogy milyen anyagokat szeretne használni amelyek harmonikusan passzolnak az elkészített függőkert környezetével. Az anyagválasztásnál is szívesen állunk az Önök rendelkezésére, megfelelő partnereink segítségével választhatnak a modern minimalista 2mm vastag natúr kőszelettől a természetes mediterrán köveken át a krómozott vagy design színre fényezett keretekre. Csak az Ön elképzelése és a pénztárcája szab határt. A megépített függőkertek lehetnek 1m2-töl több 10 m2-ig.

Cégünk mottója „ Életünk része a természet”.

 • Álló és Falra szerelhető

  Fém házban

  Többféle kő burkolattal

  álló

  Különböző méretekben

  Kültéren szoliterként vagy térelválasztó elemként, terasz díszeként, beltéren a megfelelő fényviszonyok mellett alkalmazható. Kézi vagy automata öntözéssel.

 • Egyedi kialakítású modellek

  Fém házban

  Többféle kő burkolattal

  fekvő

  Egyedi méretek és formák

  Helyszíni felmérés alapján a megrendelővel kiválasztjuk és megtervezzük a környezeti adottságoknak megfelelő kialakítást. Kézi vagy automata öntözéssel.

 • 1

Galéria

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
Több kép tartsd a SHIFT gombot az összeshez Több kép
 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
Több kép tartsd a SHIFT gombot az összeshez Több kép

Kapcsolat

Vertical Garden

+36-30-470-0651

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bemutatókert és webshop Mineralholding Kft.

1106. Budapest, Fehér út 10.
A sütik használata lehetőve teszi számunkra a minőségi szolgáltatás nyújtását. A szolgáltatásunk használatával elfogadja a sütik használatát.